Terapeuter

Skolen har tilknyttet 4 fysioterapeuter og 3 ergoterapeuter, som er ansat i Odense Kommunes Børneterapi. Terapeuternes opgave er det, der hedder undervisningsrelateret terapi. Det betyder terapi, der skal hjælpe det enkelte barn til at kunne modtage undervisning med færrest mulige gener ved et fysisk / sansemotorisk handicap. Det kan udmønte sig i mange forskellige former for terapi både i klassen, på hold og individuelt, alt efter elevens behov. Desuden rådgiver terapeuterne lærere og pædagoger, idet disse dagligt arbejder med basal motorisk træning.

Terapeuterne indgår i skolens helhedsarbejde, dvs i et aftalt samarbejde med den enkelte elevs lærer og pædagog for at sikre en sammenhæng i hele det pædagogiske tilbud til eleven. En del af skolens elever modtager fysioterapi, der ikke er undervisningsrelateret, i klinikker uden for skolen. Skolens terapeuter er behjælpelige, hvis forældre er i tvivl om noget i den forbindelse. Forældre kan kontakte terapeuterne på Aula.

For øvrige henvendelser kan nedenstående terapeuter kontaktes:

Ergoterapeut Jane Larsen 6138 4282

Fysioterapeut Cathrine Schack  2485 6277